Friday, December 12, 2008

Глобалізація

Глобалізація - це розкриття нового рівня зв'язку поміж нас. Вона повинна бути корисною, але ми бачимо, що це ще більше призводить до проблем. Чому саме так? Ми використовуємо глобальну інтегральну систему навпаки - щоб побудувати механізм використання інших, ніж навчитись як працювати разом. Ми весь час намагаємось перемогти, принизити, керувати над кимось.

Наш розвиток досягнув повного взаємозв'язку між нами, і він протилежний принципу, бути як єдиний-цілий організм. Цей взаємозв'язок між нами абсолютно егоїстичний, кожен намагається заковтнути інших. При спробі побудувати взаємозв'язок за найсправедливішого принципу "моє - моє, твоє - твоє" - людство як система, буде руйнуватись, і ми спровокуємо ще більшу кризу. Тому, що в нашому сьогоднішньому глобальному взаємозв'язку, егоїстично чесна людина, бізнес, банк, уряд, регулятор - "не працює".

Що робити?
  • прийняти в розрахунок закони замкнутої системи, як єдиного організму, і поступово виправляти себе у відповідності з ними;
  • налагодити розподіл в мірі необхідній кожному;
  • налагодити навчання закону існування людства, як замкнутої системи.
Навіть перші кроки на цьому шляху призведуть до гармонії з Природою. Сьогодні ми повинні перевчитеся жити в замкнутій системі як "всі на одному човні", де від кожного залежить порятунок всіх.

No comments: